söndag i soffan

ätit en kladdkakebit som skulle få någon annan att skämmas, men jag mår bra! o gött var de! igår var det den efterlängtade dagen då depå öppnade, lyckat som sören, bra där! 

nu ska jag slänga mig i soffan igen, varde söndag! köss

handbooooll

jag står i butiken, för tillfället håller jag på att lägga in annonser på tradera. har typ 3 gamla vinterjackor, några skor, en jeansjacka och lite annat som jag ska försöka sälja där, har aldrig testat det innan så det ska bli intressant!

har haft besök idag, det är grajor det! fasen vad mycket snabbare tiden går då. nu har de dock lämnat mig allihopan, för gott, eller något... kvällen kommer bli kalas, det ska ses på handboll med lisa och ida, sa gött ska det bli! Sverige-Montenegro i vår alldeles egna lilla stad, inte illa pinkat!










ha en gooer kväll!

moa henriksson


alla har vi väl följt moa och familjen i deras kamp och igårkväll tog det tydligen slut, för gott. skönt för den lilla prinsessan att inte behöva kämpa på det där viset längre, mirakelekiddet som har klarat sig längre än alla trott, h e l a  t i d e n.

fy fan vad orättvist..





pittevär

det suger att klockan är 17.15 och det redan börjar mörkna. skitväder och skithöst! det är fan ingen favoritårsdel whatsoever! känner bara för att telepatera mig hem (utan att behöva använda cyklen här utanför) slänga mig i soffan och kolla på desperate housewives och mysa! verkar som att det blir mest mys med mamma i höst, haha! det suger också... ;) pittväder!




ja tack!




uppdate

hallå i stugan! här står jag och såsar. är faktiskt och jobbar i butiken idag. trodde jag skulle ligga hemma arbetslös föralltid men så blev inte fallet. blir ett par dagar här nu och lite på br. och på mange verkade det som att han behövde rätt mycket hjälp i november så det är ju också kirrat då, samt julhandeln på br. och det är inte att leka med, fullt upp non stop! GÖTT!

lisa har varit och lunchat med mig idag, vi har ätit god mat, snackat mycket skit och bytt glödlampor. det gick så bra så! käka världens godaste wokade nudlar m. kyckling inne från bunna, din söte vad gott det var!

ooh ja! helgens bravader, fattar ni hur kul vi hade på vår lagfest? det var fan bäst på länge! alla brudar är to die for. vid kl 12 så drog vi vidare in till stan och bånken/taste. dansade/cepade loss hela kvällen, så bra som det kan bli! och nu närmar vi oss den 30e, som alla har trånat efter i evigheter, inkl jag och lisa. så jävla bra kommer det bli! men med detta följer självklart problem, klädslen? HÖ? jag vill ha klackar, jag vill så gärna ha klackar! det hade varit snuskigt snyggt med ett par svarta kilklackar! men med 10 cm klackar blir jag 1,86 lång! känns inte som att det är många killar som är längre än mig vid det laget och då är det ju fan boring.. kanske man kan kapa av något de kvällar man ska ut och dansa?




underbara tjajor!


roadtrip

roadtrip! nu kör vi till nova lund i detta underbara höstväder........



med denna fisen


göttttt

halloj säger en något sleten ulrika! fan vilken bra dag de har varit idag ändå, jag vaknade bakis som ett litet as och stapplade rundor i lägenheten efter något att dricka och något att tugga på så jag skulle bli människa igen. la mig i sängen och kände vilken underbart bra bakisdag detta skulle bli, desperate housewives och massa saft tänkte jag! men då ringeer sebban och påminner mig om min idioti från gårdagen, jag hade bokat in en lunch i onyktert tillstånd. inte fan hade jag någon lust att stiga upp och gå ner på staden då, men det var bara till att klä på sig och traska ner. skit i att borsta tänderna, skit i att borsta håret, nästan så jag sket i att klä på mig, men det var ju så sablans kallt! 

när jag väl träffade min gamle man så var ju dagen räddad, hade jättetrevligt! :) sen vet jag inte riktigt vad jag gjorde, jag gick in på BR och stod o tjötade med mina töser och saknade jobbet en skvätt. tyckte allting var hilarious, har skrattat hela dagen, fråga mig inte varför. men vädret var skönt, människorna jag träffat har varit underbara osså åt jag en stor negerbulle. dagen hade inte kunnat vara bättre! flum flum flum....

det blev utgång igår förresten ja! som ni kanske har förstått, det var skitkul! skönt att det var typ 10 människor på banken istället för 1000. kvällen var mycket lyckad, tackar soffan för en fin förfest men sköna brudar! :) 















aj, igår var det fan bra! 



morgonstund har guld i mun? eller vad vet jag

tjena! jädrans vad jag somnade sent inatt, klockan var nog närme 3. därför hade jag idag tillåtelse att vakna vid 11! så det så. nu har jag alldeles nyss testat ett högskoleprov (korta versionen) och eftersom jag inte orkade läsa igenom någon av läsförståelserna eller gav mig in på mattegrejorna och inte heller orkade läsa av diagramen så var det enda jag svarade på lite ord. som jag kan, här snackar vi uthållighet..... hrm. på lördag ska iaf det riktiga provet göras, på högskolan här i kristianstad. vi ska fan vara där från 8.30 till 16.15, vafan liksom?! det ska bli intressant och jag hoppas jag orkar läsa igenom skiten när jag väl är där. tror nästan jag hade klarat mig bättre om jag chansat dock!

dagens att göra lista:

*äta frulle
*diska
*träna
*kanske sola, om jag orkar!
*överleva en utgång

sås och päror, nu blir det desperate housewives!



godkväll

morsning korsning! idag har ändan mest varit på soffan eftersom att jag har börjat se desperate housewives från säsong 1 och ja, man blir helt uppslukad av det! så jag vet vad jag ska tillbringa dagen med imorgon, förutom träning och diskning då förstås.. 

och jag måste skryta om min träning idag, bara lite iaf! stack till gymmet vid 6 och gick hem vid halv 9! stod på den här grajsimojsen (alla som varit på friskis vet vilken jag menar) den mellan roddmaskinerna och de vanliga crossmaskinerna) (vafasen heter dem?!) aa iaf! där stod jag i evigheter och brände en massa kcal! sen gick jag i lutning på bandet ett bra tag och sen anslöt sig en massa brydar så då blev det lite styrka också. men gött eller? JAPP. 

imorgon blir det gud bevare mig utgång verkar det som, hur ska jag orka? vi skulle ju på yoga kl 7 på torsdag morgon. känns som att jag får hoppa det kanske.....



jag och träningsbuddie, vi kan vi!



cpbrudar

dagen börjar närma sig sitt slut. jag har krupit ner i sängen nyss hemkommen från sjöcronas väg, där världens finaste vänner befunnit sig. flabbat hela kvällen, det är fan lycka att få vara med de man tycker mest om, de man kan prata med allt om och med de man kan vara sig själv till 100 % med.

elina, anna och jag har tränat idag också som sagt och det var härligt som fasiken! var förkyld hela förra veckan så det blev ingen träning för min del då, så det var gött att svettas lite idag! och jag tog mig an medelpasset också som för en gångs skull var skitkul! en tjej vid namn ronja höll i det och det var jävla go i den bruden, tror det var intensiteten som gjorde det så roligt. man blev verkligen sketatrött! efter det passet på 45 min gick vi in till gymmet och körde mage/armar, så totalt blev det lite drygt 1,5 timmars träning, GÖTT!

nu - segemyhr!

tjena måndag

javafan! hej igen. jag vet jag är seg, seg som fan. jag ligger för närvarande hemma i min säng, där jag bor just nu. pga. att jag för tillfället är arbetslös. jag brukar har haft rätt mycket jobb sen i julas och därför känns det sugigt att bli utan just nu, när jag verkligen behöver pengar! jag ska likeesom utomlands i januari i 2,5 månad samt åka upp till sälen v.1 med ett gäng kompisar. känns som att det kan vara kul att ha pengar att spendera på båda resorna men vi får väl se!

jag jobbade faktiskt på arenan här i kristianstad i helgen, fre sön. serveringsjobb som therese fibbade, första kvällen var skitläskig och jag trodde seriöst att jag skulle dö ett flertal ggr pga. pressen och stressen från de högt uppsatta gästerna som var där, men jag överlevde. och i söndags jobbade jag under ifk matchen, så det blev lite matchkoll emellan allt springande. ett + var ju att alla de stora (de är verkligen stora!) handbollsspelarna kom upp i restaurangen efter matchen och käkade, eeh jackpott! eller jackpitt, för som man såg ut...

nu ska jag strax iväg och träna med anna och elina. medelpass samt gympass på friskis ser det ut som. om jag sen beger mig till medelpasset (jympapass) när de andra går dit har jag dock inte svaret på, jag har lite fobi för jympa. min koordination är ungefär som man tror att en stel fotbollsspelares koordination ska vara, den finns inte. tyvärr!



fredagens jobbutsikt - ganska lyxigt ändå! (bl a måns zelmerlöf, lena ph, olle jönsson och salem al fakir intog scenen)

tummen upp


nöjd med mina hyss på morgonkvisten




Hejade fram mina brudar som kvalar upp till 2an. Vi vann med 2-0, viktigt!






Good day! Good people!


igaur



Såhär masade jag mig runt på stadens gator igårkväll. Idag uttalas de magiska orden "jag ska aldrig mer dricka" så nästa helg blir lugnt är det bestämt nu. Kvällen blev lyckad, det är bara så jävla kasst med uteställen i Kristianstad för tillfället. SUCKS!

Nu blir det tv med mammsen. Ha en trevlig kväll på er!

Ute och traskar i det fina vädret, klädd...

img_0068 (MMS)

Ute och traskar i det fina vädret, klädde dock på mig lite mycket så jag svettas som en gris!


Hej träningsverk!

img_0058 (MMS)

En av de nya tischorna! Godmorgon, förmiddag eller liknande. Står i kära butiken 47 ioch har precis blivit färdig med leveransen vi fick idag. Bästa dagarna när det kommer in nya kläder, även om det måhända blir en fattig dag i paradiset. Igårkväll uthärdade jag något av det värsta jag har varit med om, som anna uttrycker det, "det värsta på denna sidan jul" vi körde pass på friskis. Jag cyllade som en dåre dit, vi hann in under uppvärmingen och båda hade redan en rättså fet träningsverk sen dagen före. Skivstång/Kondition hette det så fint btw. DET VAR HEMSKT!! Vi tittade på varandra och kunde inte mer än skratta när vi för typ 10e gången däckade mitt i en övning. Det gick fasen inte alltså, tänkte dra innan passet var slut men fick härda ut. Och idag känns det i R U M P A, lår, vader, armar, axlar, bröst och ja i princip i alla små muskler i hela kroppen, så det är ju inte helt fel! Nog tjatat om träningen, ikväll ska det planeras skidresa =) Åker v.1 förmodligen till Lindvallen. Ska bli snuskigt gött!


Bilder på mina besökare

Bildregn från tidigare idag. Nu ska jag sleepa inför sista jobbedagen i Butik 47 imorgon! Tror ni jag får någon fin avtackning? hahaha

SMS-inlägg

img_0024 (MMS)

Stolt Iphone-ägare nu ju så det måste utnyttjas till fullo! Bilderna är tagna i programmet "Hipstamatic"


SMS-inlägg

img_0033 (MMS)

kollakollakolla vad jag kunde! man lär så länge man lever, här är ett stycke mms insänt till bloggen =)


om man bara kunde

Jag försökte ladda upp en bild från mobilen men misslyckades totalt... Hjälp? Har lust att bli elektronik-freak, fatta ballt det hade varit! Kunnat hjälpa folk med deras viktigaste ägodelar (mobilen & datorn) då hade man verkligen gjort nytta här i världen! eller kan man ju slösa bort sitt liv med att vara typ soldat, brandman, läkare eller något annat oviktigt...

Nej, om man skulle ta och värma lite Fun-Light saft nu och pillra lite på jeansen OCH lite på mobilen!



Utkast: Okt. 7, 2010

Jädrans pittväder! Tagit mig till jobbet i rajnet. Och ingen promenad blev det imorse heller, men det vankas spinning ikväll så what the fuck! Ikväll ska Joanna Andersson asas med till Friskis (hoppas jag hoppas jag hoppas jag) om hon inte fegar ur vill säga, JOANNA!!

Blir man inte deppig av regn? När man måste stiga upp ur sängen och det regnar blir man det iaf. Här står jag, grått outside och inte en människa på staden. Känns sådär! skiiet.

Det är åtminstone torsdag - snart fredag = nästan LÖRDAAAG!




stängningsdags

Nu är det fanken bara en timme kvar på jobbet med, så gött! Efter stängning blir det en racercykling till friskis för cirkelfys med Alexandra. Förra gången jag körde det så satt träningsverken i for days! ooh det är så gött. Sen gnäller jag ju ej och för sig varendaste minut när träningsverken väl inbefinner sig, men ändå ändå!


Efter det sticker jag hem till laislott och lägger upp benen på bordet och röven på soffan!


UPDATE: Jag hann inte till cirkelfyset och inte till Lais heller, eeeh?

börjar bra

God eftermiddag! eller något sånt. Disskuterar i nuläget med min vän Linnéa vad mitt första riktiga inlägg i bloggen ska handla om.

Detta var vad vi kom fram till:

va ska jag skriva i min blogg nu?
måste ha ett bra första inlägg och de ska inte vara ett sånt "hej jag heter ulrika och jag bor i kristianstasd.................."
:P:P
13:40
Nej, det är bra!
Såna inlägg suger
Skriv inlägg där man blir sucky på att veta mer om dig.
Eller bara skit i det och skriv ett inlägg om vad som helst.
13:41
haha ja, jag skriver som jag känner för tillfället
13:41
Skriv inlägg*
13:41
attt jag är hungrig!
13:41
Bra! In i smeten
kan du inte skriva om hur man tömmer sina fett-depåer på låren?
Hahaha
13:42
hahaha
hade jag vetat de så
jag fick en cellulit crem av mamma igår, dedu!

hmm, vet inte om något av det platsar riktigt liksom?

Ska komma på något bättre, ha en gooo eftermiddag!



new one

här går man och skaffar en blogg för att det är lite lagom långtradigt på jobbet emellanåt, så har man självklart besök/kunder hela dagen sen och får ingen chans i världen att pilla på sin blogg.. det är ett hårt liv man lever!

RSS 2.0